Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen

Een bedrijfsuitje op de Loosdrechtse Plassen

Kies voor een bedrijfsuitje midden op de Loosdrechtse Plassen. Bekijk het prachtige natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht vanuit het water en kom tot rust in een oase van groen. Bij De Eerste Aanleg in Breukelen staat het als een paal boven water dat u een fantastische dag tegemoet gaat. Huur met uw bedrijf de boot voor het aantal personeelsleden met wie u op stap gaat. Gooi het roer eens helemaal om en huur een boot voor een grote groep als bedrijfsuitje.

Een bedrijfsuitje op de Loosdrechtse Plassen brengt u dichter tot elkaar

Wanneer u kiest voor een bedrijfsuitje op de Loosdrechtse Plassen, is de kans aanzienlijk dat u en uw collega’s elkaar nóg beter leren kennen. Doordat jullie samen in een sloep zitten en genieten van heerlijke hapjes en drankjes, is de kans groot dat het deze keer niet over werk gerelateerde onderwerpen gaat. Bekijk de boten die wij verhuren en ga voor het model dat in uw situatie past. Van een ruime sloep huren tot een roeiboot en van een kajuitboot tot een 2-persoons kano; we hebben het allemaal. Ontdek de charme van de Loosdrechtse Plassen door een boot te huren en ga dit jaar voor een uniek bedrijfsuitje met een grote groep.

Op deze manier bent u zeker van uw bedrijfsuitje

Of het huren van een boot nu is onder het mom van teambuilding met een klein team of een bedrijfsuitje met een grote groep: u wilt koste wat het kost op een datum naar wens varen op de Loosdrechtse Plassen. Reserveer daarom vandaag nog een boot naar keuze. Vul het contactformulier in of bel naar 0346 – 261813. Kies voor het groepsuitje dat past binnen uw bedrijf en kom met tot wel 120 personen genieten op de Loosdrechtse Plassen. Varen kan iedere dag van de week en u kiest het dagdeel dat bij u past. Wilt u extra voordelig uit zijn wanneer u een boot gaat huren in Loosdrecht voor een grote groep? Kom dan doordeweeks langs en bespaar!

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.