Boot huren Loosdrecht grote groep

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Boot huren Loosdrecht grote groep

Een boot huren in Loosdrecht voor een grote groep

Heeft u binnenkort een familie-, vrienden of bedrijfsfeestje en wilt u een boot huren in Loosdrecht voor een grote groep? Dan zit u bij Jachthaven de Eerste Aanleg in Breukelen zeker goed! Ontdek het prachtige natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk goed gezelschap. Wanneer u met een grote groep een leuke activiteit wilt ondernemen, kiest u ervoor om bij ons in Loosdrecht een boot te huren!

Een geschikte boot huren in Loosdrecht voor een grote groep doet u bij ons!

Wanneer u een bedrijfsuitje gaat organiseren kan het lastig zijn om een leuke activiteit te bedenken. Daarom schieten wij u te hulp. Wij verzorgen graag een compleet uitje voor u en uw gezelschap. Het huren van een grote boot in Loosdrecht kunt u goed combineren met een programma dat uw groep laat eindigen in ons gezellige bruine café. Deze unieke activiteit helpt u om een betere teamsfeer te onderhouden en, wie weet, leren jullie elkaar hierdoor wel beter kennen. Plaats daarom snel uw reservering en profiteer van onze bootverhuur in de Loosdrechtse Plassen.

Reserveer uw boot direct

Als u een uniek bedrijfsuitje in de Loosdrechtse Plassen wilt organiseren, kiest u ervoor om een boot te huren voor een grote groep. Waar wacht u nog op? Prik vandaag nog een datum met uw team en reserveer uw boot eenvoudig online. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden? Bel dan eenvoudig naar 0346 – 261813 of stuur een e-mail naar info@eersteaanleg.nl. Ons team in Breukelen staat u graag te woord!

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.