Fluisterboot huren Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Fluisterboot huren Loosdrechtse Plassen

Fluisterboot huren nabij de Loosdrechtse Plassen

Bent u op zoek naar een adres om een fluisterboot te huren waarmee u door de Loosdrechtse Plassen en de Vecht kunt varen? Dan zit u goed bij Jachthaven de Eerste Aanleg in Breukelen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan boten die ideaal zijn om een heerlijke vaartocht te maken. Het is mogelijk om een boot met motor te huren om door de Vecht en Loosdrechstse Plassen te varen, maar wij hebben ook een elektrische fluisterboot beschikbaar. Huur dus uw fluisterboot voor een gezellig dagje varen!

Een elektrische fluisterboot huren waarmee u door de Vecht en de Loosdrechtse Plassen vaart

Wij hebben diverse soorten boten te huur waarmee u met uw gezelschap vaart. Kies er bijvoorbeeld voor om een elektrische fluisterboot te huren waarmee u de Loosdrechtse Plassen en de Vecht verkent. Fluisterboten varen met behulp van een elektrische motor. Het belangrijkste voordeel van een elektrische fluisterboot is dat – zoals de naam al doet vermoeden – de boot nauwelijks geluid maakt. Verder is het ook een erg milieuvriendelijke boot. Dit betekent dat u zorgeloos door de wateren van dit natuurgebied kan varen zonder dat u dieren, zoals watervogels, afschrikt. Zo kunt u volop genieten van de mooie natuur om u heen. Bent u op zoek naar een ander type boot, bijvoorbeeld een sierlijke sloep of een boot geschikt voor een groepsuitje uit onze verhuur? Ook dan kunt u bij onze haven terecht.

Huur een boot bij onze jachthaven

Bij onze sloepverhuur bij de Vecht huurt u eenvoudig een boot, zonder dat u een vergunning nodig heeft. Dat is toch ideaal als u een elektrische fluisterboot wilt huren om door de Loosdrechtse Plassen en de Vecht te varen? Huur daarom een boot bij onze jachthaven in Breukelen en geniet van een heerlijk dagje varen. Heeft u vragen over ons bootverhuur? Stel ze dan via 0346 – 261813 of stuur een e-mail naar info@eersteaanleg.nl.

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.