Welkom bij de Eerste Aanleg

Een gezellige jachthaven waar de mensen je kennen

Botenverhuur

Ideaal startpunt voor een dagje uit

Reserveer nu een boot

Genieten op het water

Ontdek de Loosdrechtse Plassen en Vecht per sloep of motorboot

Reserveer nu een boot

De beste zorg van de Eerste Aanleg

Zomer- en winterstalling, onderhoud & reparaties

Onze jachthaven

Jachthaven De Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland. De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Een prachtig gebied voor iedereen om een bootje of sloep te huren. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen vanaf de wal of vanuit één van onze boten (voor het vissen hebben wij dagvergunningen beschikbaar). U bereikt ons makkelijk per auto. Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezellige haven waar de mensen elkaar kennen en de havenmeester voor u klaar staat.

Er zijn ±150 ligplaatsen voor boten en diverse woonarken. Toilet/douche gebouw, elektriciteit en water zijn aanwezig. Op loopafstand ligt onze ruime terras met café en snackbar, waar u altijd terecht kunt voor een drankje of een hapje eten.

Er zijn nog een aantal ligplaatsen voor verschillende afmetingen boten beschikbaar. Bel voor meer informatie naar 06-42140372 of mail naar info@eersteaanleg.nl.

Zin gekregen om lekker te varen op de Loosdrechtse Plassen? Reserveer bij ons een boot of bel 0346 – 261813 of mail naar info@eersteaanleg.nl

002-sun

Zomerstalling

001-snowflake

Winterstalling

maintenance

Onderhoud & reparaties

Ook varen op de Loosdrechtse Plassen? Huur bij ons een boot!

Voor visverenigingen

De Eerste Aanleg is al jaren lang gastheer van talrijke visverenigingen uit het gehele land vanwege haar omgeving en ideale viswater.

De jachthaven verzorgd visvergunningen en visstaken. Op reservering staat de koffie vanaf 6 uur klaar. De prijsuitreiking vindt plaats in het gezellige cafe of bij mooi weer op het terras, met een ouderwetse balgehakt of kleine lunch.

Visboot: €10,- tot 13.00 uur. of € 15.- per dag (voor 2 personen). Vergeet niet te vragen naar de visvergunning. Vraag ook naar onze groepsarrangementen en speciale aanbiedingen voor scholen.