• Jachthaven - Eersteaanleg

M.S. Compagnon

Ons partyschip M.S. Compagnon heeft een oergezellige, sfeervolle ambiance en is uitermate geschikt voor iedere gelegenheid. Met haar bordeaux rode bekleding, houten vloeren en subtiele koper en messing accenten is de M.S. Compagnon altijd klaar voor een feestje!

Kom aan boord van de M.S. Compagnon

De M.S. Compagnon is een mobiele locatie op het water en is van alle gemakken voorzien. Dit bijzondere schip heeft alle ingrediënten om u te laten genieten op een (culinaire) vaartocht. U boekt ons partyschip voor gezelschappen van 10 tot en met 30 personen. Ons partyschip ligt aangemeerd bij Jachthaven de Eerste Aanleg. Een vaartocht op dit schip is daarom ook goed te combineren met uw programma in ons café. Heeft u een eigen programma of wilt u een programma samen laten stellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Plan uw uitje nu!

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje, familiegelegenheid of verjaardag? Reserveer dan nu uw gewenste datum op ons partyschip. Zo weet u zeker dat u uw evenement op de M.S. Compagnon kunt houden. Wilt u meer informatie over ons partyschip of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via 0346 – 261813 of vul het online contactformulier in.