Sloep huren Loosdrechtse Plassen zonder vaarbewijs

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Sloep huren Loosdrechtse Plassen zonder vaarbewijs

Wilt u een sloep huren om te varen op de Loosdrechtse Plassen, zonder dat u daar een vaarbewijs voor nodig heeft? Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen heeft dan verschillende boten waaruit u kunt kiezen, waardoor u een fantastische dag beleeft. Of u nu met vrienden wilt vissen of met collega’s geniet van de natuurrijke omgeving vanaf het water. Ontdek de Loosdrechtse Plassen zelfs zonder vaarbewijs en kom een sloep huren.

Sloep huren op de Loosdrechtse Plassen zonder vaarbewijs

Veel van de boten die wij verhuren, worden aangedreven door een motor. Wanneer u een sloep wilt huren om op de Loosdrechtse Plassen te varen, wilt u natuurlijk weten of kunt varen zonder vaarbewijs. Dit hangt af van de lengte van de boot en de snelheid de gehaald kan worden. Doordat wij verschillende boten hebben die aan die eisen voldoen, kunt u zelfs zonder vaarbewijs genieten van een heerlijke boottocht. Beleef een unieke dag in een natuurrijk gebied en houd uw groepsuitje op het water. Tot wel 120 personen is er ruimte op een van onze boten. Met wie komt u binnenkort varen?

Doordeweeks vaart u extra voordelig

Reserveer vandaag een van onze sloepen, roei- en motorboten. Dan bent u er zeker van dat uw dagje uit gegarandeerd doorgaat. Wilt u extra voordelig varen? Huur dan doordeweeks een boot! Vul het contactformulier in en kom een sloep huren in de Loosdrechtse Plassen, zonder dat u daar een vaarbewijs voor nodig heeft. Nog vragen of op zoek naar meer informatie? Bel ons dan op het telefoonnummer 0346 – 261813 of stuur een e-mail naar info@eersteaanleg.nl. Dit aanbod is alleen geldig buiten de feestdagen en schoolvakanties. Kom langs in Breukelen.

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.