Sloep varen Loosdrechtse Plassen

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Sloep varen Loosdrechtse Plassen

Met een sloep varen op de Loosdrechtse Plassen

Met de sloep varen op de Loosdrechtse Plassen staat gelijk aan een boottocht in een oase van rust. Ontdek dit prachtige natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen verhuurt diverse boten waardoor u de rust en stilte van de Loosdrechtse Plassen zelf kunt ervaren. Bekijk de groene omgeving van een andere kant en ga varen op de Loosdrechtse Plassen met een uw eigen sloep voor een dag!

Sloep varen op de prachtige natuurrijke Loosdrechtse Plassen

Vanaf het water ziet alles er anders uit. Wanneer u op zoek bent naar een botenverhuur waarbij u eenvoudig zelf een sloep kunt varen op de Loosdrechtse Plassen, zit u bij ons beslist goed. Bij ons hoeft u namelijk niet over een vaarbewijs te beschikken om een boot te kunnen huren. Wilt u écht van de rust genieten? Pak dan uw rustmoment en kom met een kano, sloep of elektrische boot varen op de Loosdrechtse Plassen. Wilt u weten uit welke boten u kunt kiezen bij onze sloepverhuur in Breukelen? Bekijk dan ons aanbod en ga voor de modellen die bij uw gelegenheid of groepssamenstelling passen.

Pak uw voordeel en kom doordeweeks langs!

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje en wilt u komen varen op de Loosdrechtse Plassen? Kom dan op werkdagen langs en ga voor een extra voordelige boottocht. Vul het contactformulier in en geniet van een dagje op het water. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan bereikt u ons via het telefoonnummer 0346 – 261813, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@eersteaanleg.nl.

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.