Visboot huren

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Visboot huren

Als echte visliefhebber komt u natuurlijk een visboot huren bij De Eerste Aanleg in Breukelen. Ga eens met uw visvereniging, vriendengroep of familieleden een dagje vissen. Ontdek het prachtige natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen vanaf het water en maak er een fantastische dag van.

Een visboot huren op de Loosdrechtse Plassen

Wat is er nu fijner om te vissen in een natuurrijke en stille omgeving? Kom een visboot huren en ontdek de visrijke Loosdrechtse Plassen. Kies voor de visboot die bij uw situatie past en trek het water op. Zowel met motor als een elektrische sloep, hebben wij de boot die past bij uw wensen. Wilt u een visboot huren? Dan staat de koffie al vanaf 06.00 uur voor u klaar, net zoals de visvergunningen voor u klaarligt. Heeft uw visvereniging de buit binnen? Dan is het tijd voor de prijsuitreiking met een kleine lunch in ons gezellige café. U kunt er tevens voor kiezen om een fluisterboot te huren om de Loosdrechtse Plassen mee te bevaren.

Welke dag van de week komt u langs?

Zeven dagen per week staan wij voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat u uw hengel kunt uitgooien. Plan snel uw groepsuitje en wees er zeker van dat uw geplande dag doorgaat. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0346 – 261813. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@eersteaanleg.nl. Wanneer komt u een visboot of een andere boot, zoals een fluisterboot bij ons huren? Kom langs in Breukelen.

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.