Vandaag gesloten voor verhuur
De Eerste Aanleg - bbq boot scaled
De Eerste Aanleg - 6EB19F91 7102 463F BD94 91E5A2CFF522

Varen met een Barbecue Boot op de Loosdrechtse plassen?

Ben je op zoek naar een unieke manier om te genieten van een zomerse dag? Dan is onze sloep met barbecue zeker iets voor jou! Deze bijzondere boot biedt de perfecte combinatie van varen, lekker eten en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar een origineel uitje met vrienden of familie, of gewoon even wilt ontspannen op het water, de Barbecue boot Loosdrecht is de ideale keuze.

Uniek genieten op het water

Met heerlijke BBQ arrangementen.

Ideaal uitje voor groepen

Van groot tot klein, privé en zakelijk.

Inclusief schipper

Geheel ontspannen varen

Onze BBQ boot

De Barbecue boot Loosdrecht is ideaal voor een verzorgde barbecue op het water. De boot heeft een capaciteit van maximaal 20 personen en is voorzien van alle nodige faciliteiten voor een gezellige barbecue op het water. Zo beschikt de boot over een ruim dek met comfortabele zitplaatsen, en een Black bastard barbecue.

De Eerste Aanleg - 738E5E93 F89A 4CD5 B042 3884536A599A 1

Mogelijkheden en tarieven

De tarieven voor de Barbecue boot Loosdrecht variëren afhankelijk van het gekozen arrangement en het aantal personen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard BBQ-arrangement, waarbij je gebruik maakt van de aanwezige BBQ. Wil je liever een luxe BBQ-arrangement met een uitgebreide selectie aan vlees, vis en salades? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende extra’s toe te voegen aan je arrangement, zoals een drankenarrangement, hapjes of een dessert. Zo stel je jouw ideale dag op het water samen, helemaal naar eigen wens en budget.

Neem contact met ons op
Tarieven BBQ boot

2 uur varen tot 12 personen € 350,00
Elk uur opvolgend € 150,00
2 uur varen boven de 12 personen € 450,00
Elk uur opvolgend € 175,00
Afhankelijk van de opstapplaats kunnen er voorvaar kosten bijkomen
Gebruik van de barbecue
€ 50,00
Wij kunnen ook een arrangement voor u samenstellen met de lekkerste gerechten.
Bijv, barbecue vlees € 24,00 per persoon, vis op aanvraag (dagprijs)
Drankjes kunnen wij ook voor u verzorgen a € 9,00 per persoon per uur
De Eerste Aanleg - 6EB19F91 7102 463F BD94 91E5A2CFF522

Veelgestelde vragen over onze barbecue boot

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

Is de barbecue boot geschikt voor kinderen?

Ja, de barbecue boot Loosdrecht is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er is voldoende ruimte aan boord voor kinderen om te spelen en te genieten van het water.

Wat voor barbecue staat er aan boord?

Op de reddingssloep staat er een black bastard

Kan ik de Barbecue boot Loosdrecht ook huren voor een bedrijfsuitje?

Ja, de Barbecue boot Loosdrecht is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Je kunt de boot exclusief afhuren voor jouw bedrijf en genieten van een gezellige dag op het water. Daarnaast zijn er ook verschillende extra’s beschikbaar, zoals een teambuilding-activiteit of een bedrijfspresentatie.

Kan ik de barbecue boot ook zonder schipper huren?

Nee, helaas is deze boot niet exclusief schipper te huur.

Moet ik zelf de barbecue bedienen?

Dit kan beide, als je het leuk vindt om te barbecuen is het mogelijk dit zelf te doen. Wil je liever optimaal genieten van je dag op het water dan zullen wij het vlees voor je bakken. Zo hoef je zelf niet achter de barbecue te staan. Vraag ons naar de mogelijkheden

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Bij slecht weer wordt er altijd contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn eigen muziek meenemen aan boord?

Ja, het is mogelijk om je eigen muziek mee te nemen aan boord van de Barbecue boot Loosdrecht. Er is een muziekinstallatie aanwezig, zodat je jouw favoriete muziek kunt afspelen tijdens je dag op het water.

Is er een toilet aan boord?

Ja, er is een toilet aan boord van de Barbecue boot Loosdrecht. Zo hoef je niet naar de wal te gaan voor een toiletbezoek en kun je optimaal genieten van je dag op het water.

De Barbecue boot biedt de perfecte manier om te genieten van een zomerse dag op het water.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, de boot biedt genoeg ruimte en faciliteiten voor een geslaagde barbecue op het water. Van standaard BBQ-arrangementen tot luxe selecties aan vlees, vis en salades, alles is mogelijk op de Barbecue boot Loosdrecht. Boek nu jouw unieke dag op het water en geniet van een onvergetelijke ervaring in Loosdrecht!