• Jachthaven - Eersteaanleg

Jachthaven

Jachthaven de Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland. De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Een prachtig gebied voor iedereen om een bootje of sloep te huren. Leg uw boot aan in onze jachthaven en geniet van de prachtige omgeving.

Bij onze jachthaven komt u helemaal tot rust

Onze haven biedt de ruimte aan circa 150 boten en diverse woonarken. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen vanaf de wal of vanuit één van onze boten. Voor het vissen hebben wij diverse dagvergunningen beschikbaar. Een toilet- en douchegebouw, elektriciteit en water zijn ook aanwezig. Op loopafstand van de jachthaven ligt ons ruime terras met café en snackbar. Hier bent u altijd welkom voor een hapje of een drankje. De jachthaven is eenvoudig met de auto te bereiken.

Leg uw boot aan in onze haven

Wilt u uw boot aanleggen in onze jachthaven? Kies dan voor één van onze diverse ligplaatsen. Bel voor meer informatie naar 06-42140372 of mail naar info@eersteaanleg.nl. Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezelligste haven waar de mensen elkaar kennen. De havenmeester staat voor u klaar!

Onze boten

allure_png

Sloepen

boten_10

Overige boten