• Jachthaven - Eersteaanleg

Groepsuitje

Een boot huren is de perfecte activiteit voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. Op deze manier beleef je samen een gezellige dag op het water. Bij de Eerste Aanleg bieden wij de mogelijkheid om een actief dagje uit te realiseren met uw gezelschap. Wanneer komt u langs?

Een actief groepsuitje voor ieder gezelschap

Voor ieder gezelschap hebben wij een passende boot. U huurt bij ons bijvoorbeeld één of meerdere kano’s voor een sportief uitje. Of geniet van een dag op het water in een van onze stijlvolle en trendy sloepen. Zo kunt u met uw gezelschap ongestoord praten en genieten van een mooie vaartocht over de rivier de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Wij verzorgen al een verrassend uitje voor groepen vanaf 4 personen. Tevens is het huren van een of meerdere boten goed te combineren met uw programma op ons terras.

Onbezorgd genieten op het water

Iets te vieren? Of een bedrijfsuitje?
Een reddingssloep huren, inclusief schipper, is de perfecte activiteit voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. Op deze manier beleef je samen een gezellige dag op het water. Bij de Eerste Aanleg bieden wij de mogelijkheid om een heerlijk dagje uit te realiseren met uw gezelschap. Meerder arrangementen zijn samen te stellen, zoals opstapplaats, geheel verzorgde lunch of borrel.
Wij bespreken graag uw wensen!

Geniet van een dag op het water in een stijlvolle en trendy reddingssloep. Zo kunt u met uw gezelschap ongestoord praten en genieten van een mooie vaartocht over de rivier de Vecht en de Loosdrechtse plassen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom het organiseren van een groepsuitje? Neem dan gerust contact met ons op. Bel voor meer informatie naar 0346-261813 of mail naar info@eersteaanleg.nl. Wij helpen u graag met het organiseren van uw teamuitje, personeelsuitje of vriendenuitje. Een groepsuitje bij de Eerste Aanleg slaagt altijd!

Klik op onderstaande link voor onze sloepevenementen!

Onze boten

allure_png

Sloepen

boten_10

Overige boten