Vandaag geopend vanaf 9:30 uur
De Eerste Aanleg - image00011 scaled
De Eerste Aanleg - image00006 1
De Eerste Aanleg - img 8806 scaled 1
De Eerste Aanleg - image00013 1
De Eerste Aanleg - image00008 1
De Eerste Aanleg - image00010 1
De Eerste Aanleg - image00007 1

Horeca bij Jachthaven de Eerste Aanleg

Bij onze jachten hebben wij een ruim terras en bruincafé waar iedere watersporter zich thuis voelt. Ons café is uitermate geschikt om voor of na het huren van een boot gezellig nog wat te drinken of iets te eten.

Kom genieten op ons terras, feestzaal of café

Heb je een bedrijfs- of familie-uitje of wellicht iets anders om te vieren? Dan stellen wij graag een leuk arrangement voor je samen. Je kan bijvoorbeeld een van onze sloepen huren of 1 of meerdere van onze (elektrische) reddingsloepen reserveren voor jouw evenement. Dit natuurlijk in combinatie met een afsluitende barbecue of buffet op ons ruime terras. Voor bruiloften, feesten en partijen kunt u terecht in ons café met overkapping of onze gezellige partyzaal, ook wel bekend als ‘De Hijsbalk’.

Neem contact met ons op
De Eerste Aanleg - live muziek

Extra voordelig varen op doordeweekse dagen

Met veel plezier helpen wij je om jouw event te organiseren. Van muziek tot catering: alles kan besproken worden! Ben je op zoek naar een speciale vergader locatie? Dan is De Hijsbalk hier tevens uitermate geschikt voor. Dit is goed te combineren met een aansluitend teambuildinguitje op het water. Heeft u een vraag over onze horecagelegenheden of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via 0346 – 261813 of vul het online contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om het café af te huren voor mijn feest?

Ja, het is mogelijk om het café en eventueel deel van het terras af te huren.

Is het mogelijk om na het varen nog iets te eten of drinken?

Ja, wij hebben een groot terras waar je na het varen nog iets kan drinken. Aan het terras grenst een cafetaria waar je eten kan bestellen wat je op het terras kan op eten

Verzorgen jullie ook drankjes aan boord bij het huren van een boot?

Ja, wij kunnen drankjes mee geven in eventueel een koelbox voor aan boord

Verzorgen jullie ook barbecues voor grote groepen?

Ja, bij ons op het terras kan je heerlijk na afloop van jullie vaartocht met een groep barbecueën. Deze dient wel vooraf gereserveerd te worden.