• Jachthaven - Eersteaanleg

Horeca

Bij onze jachten hebben wij een ruim terras en bruincafé waar iedere watersporter zicht thuis voelt. Ons café is uitermate geschikt om voor of na het huren van een boot gezellig nog wat te drinken of iets te eten.

Kom genieten op ons terras, feestzaal of café

Heeft u een bedrijfs- of familie-uitje of wellicht iets anders om te vieren? Dan stellen wij graag een leuk arrangement voor u op in onze horeca. U kunt bijvoorbeeld een van onze sloepen huren of 1 of meerdere van onze reddingsloepen reserveren voor uw evenement. Dit natuurlijk in combinatie met een afsluitende barbecue of buffet op ons ruime terras. Voor bruiloften, feesten en partijen kunt u terecht in onze gezellige partyzaal, ook wel bekend als ‘De Hijsbalk’.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Met veel plezier helpen wij u om uw feest te organiseren. Van muziek tot catering: alles kan besproken worden! Bent u op zoek naar een speciale vergaderlocatie? Dan is De Hijsbalk hier tevens uitermate geschikt voor. Dit is goed te combineren met een aansluitend teambuildinguitje op het water. Heeft u een vraag over onze horecagelegenheden of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via 0346 – 261813 of vul het online contactformulier in.