Vandaag geopend vanaf 9:30 uur
De Eerste Aanleg - waterwerken kraan3
De Eerste Aanleg - waterwerken kraan2
De Eerste Aanleg - image00020 scaled

Waterwerken

In de wintermaanden is de Eerste Aanleg beschikbaar voor het uitvoeren van diverse soorten waterwerken en andere werkzaamheden. Wij staan voor je klaar met onze eigen ponton en kraan: ook in de koudere maanden ben je bij ons van harte welkom. Wil je waterwerken door ons laten uitvoeren? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

De Eerste Aanleg - waterwerken kraan4
De Eerste Aanleg - waterwerken kraan
De Eerste Aanleg - waterwerken kraan2
De Eerste Aanleg - waterwerken kraan3

Waterwerken laten uitvoeren

Naast onze jachthaven en de mogelijkheid tot botenverhuur, kun je bij de Eerste Aanleg terecht voor nog veel meer. Zo zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van diverse soorten waterwerken en andere werkzaamheden. Een greep uit onze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

Het maken van steigers en vlonders

Het zetten van beschoeiingen

Het maken van fundering voor terrastegels

Het slaan van palen voor verschillende doeleinden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar wat de Eerste aanleg voor je kan betekenen in de wintermaanden? Of wil je waterwerken laten uitvoeren waarvan je niet zeker weet of je bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie bel je naar 0346 261 813 of mail je naar info@eersteaanleg.nl. Onze gespecialiseerde medewerkers geven je graag een persoonlijk advies over alles wat er mogelijk is. Wij ondersteunen je graag!

Neem contact op