Waterwerken

In de wintermaanden is de Eerste Aanleg beschikbaar voor het uitvoeren van diverse soorten waterwerken en andere werkzaamheden. Wij staan niet alleen in de zomer voor u klaar met onze eigen ponton en kraan: ook in de koudere maanden bent u bij ons van harte welkom. Wilt u waterwerken door ons laten uitvoeren? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

 

Waterwerken laten uitvoeren

Naast onze jachthaven en de mogelijkheid tot botenverhuur, kunt u bij de Eerste Aanleg terecht voor nog veel meer. Zo zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van diverse soorten waterwerken en andere werkzaamheden. Een greep uit onze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Het maken van steigers en vlonders
  • Het zetten van beschoeiingen
  • Het maken van fundering voor terrastegels
  • Het slaan van palen voor verschillende doeleinden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat de Eerste aanleg voor u kan betekenen in de wintermaanden? Of wilt u waterwerken laten uitvoeren waarvan u niet zeker weet of u bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie belt u naar 06-42140372 of mailt u naar info@eersteaanleg.nl. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag een persoonlijk advies over alles wat er mogelijk is. Wij ondersteunen u graag!