Sloepverhuur Vecht

Geen vaarbewijs vereist

Maximaal 35 plaatsen

Doorweeks extra voordelig

Home / Sloepverhuur Vecht

Met sloepverhuur De Eerste Aanleg in Breukelen ontdekt u de natuurrijke omgeving van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht vanaf het water. Of u nu wilt vissen met vrienden of wilt genieten van het natuurgebied met collega’s: bij ons vindt u altijd de boten die passen bij uw groepssamenstelling en activiteit. Kies voor de verhuur van sloepen en bewonder de Vecht en de Loosdrechtse Plassen vanuit een ander perspectief.

Kom tot rust door te kiezen voor sloepverhuur bij de Vecht

Wanneer u kiest om een sloep te huren bij onze sloepverhuur in Breukelen, nabij Utrecht, ontdekt u de Loosdrechtse Plassen en de Vecht op een unieke manier. Zo leven er in het groengebied bijzondere vogels en komen er opvallende bloemen en planten voor. Doordat wij een breed aanbod hebben op het gebied van sloepen, motorboten en zelfs kano’s, geniet u altijd van het water op uw eigen manier.

Met de verhuur van sloepen de Vecht ontdekken

Wanneer u kiest voor de verhuur van onze sloepen, ontdekt u geheel op eigen tempo eenvoudig de wateren van de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid kunt u een geschikte sloep huren om de Vecht, in regio Utrecht, te verkennen. Van een kleine sierlijke sloep tot een elektrische boot, alles is mogelijk. Kies ervoor om een sloep te huren en ontdek met onze sloepverhuur de Loosdrechtse Plassen en de Vecht in de omgeving van Utrecht.

Neem contact met ons op voor het huren van uw sloep in regio Utrecht

Wilt u binnenkort bij ons een sloep huren voor een groepsuitje op de Vecht, nabij Utrecht? Reserveer vandaag nog een van onze boten. Wist u dat u bij vrijwel alle boten geen vaarbewijs nodig heeft? Dat is het voordeel van onze sloepverhuur, waardoor u zorgeloos de Loosdrechtse Plassen en de Vecht ontdekt. Vul het contactformulier van onze jachthaven in of bel ons via 0346 – 261813. Huur de sloepen waar u naar op zoek bent en ontdek met onze verhuur de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.

Tijden dagdelen
Ochtend: 09.00 – 12.30 uur
Middag: 13.00 – 18.00 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur
Dag: 09.00 – 18.00 uur
Dag + avond: 09.00 – 21.00 uur

Onze boten

boten_1

Kleine sloep

Onze kleine sloep is geschikt voor max. 6 personen. Bij huur van een kleine sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

ruime_sloep

Ruime sloep

Onze ruime sloep is geschikt voor 10-12 personen. Bij huur van onze ruime sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

aluminium-sloep

Aluminium sloep

Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Bij huur van onze sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

tender-sloep

Tender sloep

Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. Doordat de motor in de bun geplaatst is kunt u in alle stille/rust genieten van de omgeving. Bij huur van onze tender sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

boten_5

Allure21 sloep

Onze luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, kussen set, zonnedek en buiskap en geschikt voor 8 personen. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Bij huur van onze Allure21 sloep dient u een geldig legitimatiebewijs en €200,- borg achter te laten.

reddingsloep

Reddingsloep, inclusief schipper

Onze reddingsloep is geschikt voor grote groepen. U huurt de sloep inclusief schipper.

boten_7

ELEKTRISCHE BOOT

Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kunt u in alle rust/stilte genieten van de omgeving. Bij huur van onze elektrische boten dient u een geldig legitimatiebewijs en � 60,- borg achter te laten.

boten_8

KAJUITBOOT

Bij huur van onze kajuitboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 150,- borg achter te laten.

boten_9

MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 60,- borg achter te laten.

boten_10

WHALY KUNSTSTOF MOTORBOOT

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 90,- borg achter te laten.

boten_11

PIONER

Bij huur van onze motorboot dient u een geldig legitimatiebewijs en € 70,- borg achter te laten.

boten_12

ROEIBOOT

Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Indien u eerder dan 09:00 uur een roeiboot bij ons wil huren kan dit in overleg.

boten_13

VIS/TOUR BOOT – GRIJZE HARRY

Bij huur van onze vis/tour boot – Grijze Harry dient u een geldig legitimatiebewijs en € 75,- borg achter te laten.

boten_14

2-PERSOONS CANADESE KANO

Onze Canadese kano’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen.

boten_14

1-PERSOONS KANO

Liever alleen in de boot? Huur een van onze 1-persoons kano’s.

boten_15

VISBOOT EXCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

boten_15

VISBOOT INCLUSIEF MOTOR

Speciaal voor visverenigingen. De ochtend is van 07:00 – 13:00 uur. Wij beschikken over visvergunningen, vraag naar de mogelijkheden

Heb je een vraag? Of wil je een reservering maken?
Neem contact met ons op.